Mogelijkheid tot thuisbezorging van uw pup

We begrijpen dat voor sommigen de reis naar ons toe een uitdaging kan zijn vanwege verschillende redenen, zoals het ontbreken van eigen vervoer, het afhankelijk zijn van andere of beperkte toegang tot passend openbaar vervoer. Zelfs met een auto kan de afstand soms als te groot worden ervaren. Na zorgvuldig overleg bieden we daarom de mogelijkheid om uw nieuwe metgezel bij u thuis te bezorgen.

Voordat we tot bezorging overgaan, bespreken we uitvoerig uw wensen en de behoeften van de pup. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat de pup goed aansluit bij uw gezin en levensstijl. Om het proces soepel te laten verlopen, heeft betaling per pin bij u thuis onze voorkeur. Als bevestiging van uw intentie vragen wij bij reservering een redelijke aanbetaling. Mocht bij u thuis de klik met de pup er niet zijn, dan staat het u vrij om af te zien van de koop; uw aanbetaling wordt dan met inhouding van reiskosten terug gestort. Ook behouden wij ons het recht voor om de koop niet door te laten gaan als wij de indruk krijgen dat dit in het belang is van de pup. In dat geval wordt de aanbetaling volledig terug gestort.

Onze bezorgservice is beschikbaar binnen een redelijke reisafstand, zodat uw nieuwe pup in optimale conditie bij u aankomt. We streven ernaar de reis zo comfortabel mogelijk te maken, met de nodige pauzes en aandacht voor het welzijn van de pup onderweg.

Met onze thuisbezorgingsservice bent u verzekerd van een warm welkom voor uw nieuwe huisgenoot, rechtstreeks bij u thuis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheid van thuisbezorging te bespreken.