Welkom bij Kennel De Hoeve.

uw vertrouwde adres voor hoogwaardige pups in België en omstreken. Gelegen aan de grens, bieden wij een breed scala aan zorgvuldig gefokte hondenrassen, waaronder de geliefde Maltezer, Boomer, Maltipoo, Boompoo, en Tibopoo - met een vleugje Shih Tzu, Maltezer, Tibetaan, Poedel, en Biewer in hun afstamming.

Onze missie is om gezinnen in België, Nederland en Duitsland te verbinden met gezonde, blije en goed-aangepaste puppy's.

Elk van onze pups is met liefde grootgebracht en vertoont een unieke persoonlijkheid en charme. Of u nu op zoek bent naar een trouwe metgezel of een speelse toevoeging aan uw gezin, wij hebben de perfecte match voor u klaarstaan.

Bij Kennel De Hoeve staan we garant voor het welzijn van al onze honden.

Als toonaangevende Nederlandse fokkers  houden we ons strikt aan hoge  normen en richtlijnen om ervoor te zorgen dat onze puppy's gezond en goed gesocialiseerd zijn voordat ze naar hun nieuwe thuis vertrekken.

Op onze website  www.hondjes.be  vindt u een overzicht van beschikbare pups die oud genoeg zijn om geadopteerd te worden. We informeren u graag over elk ras en helpen u bij het vinden van uw ideale metgezel. Houd er rekening mee dat pups voor België op de leeftijd van 12 weken worden gevaccineerd tegen rabiës, conform de geldende regelgeving.

Maak vandaag nog kennis met ons aanbod en laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte nieuwe toevoeging aan uw gezin. Kennel De Hoeve - waar liefde voor honden centraal staat.

Relevante regels voor als u een pup mee naar BE neemt. 


Je hond moet geïdentificeerd zijn met een microchip De microchip moet voldoen aan de ISO 11784/11785-standaard.

Je moet in het bezit zijn van een EU-huisdierenpaspoort voor je hond. Dit paspoort bevat informatie over de identificatie van je hond en bewijs van vaccinaties.

Je hond moet zijn ingeënt tegen rabiës. De vaccinatie moet geldig zijn en uitgevoerd zijn volgens de aanbevelingen van de fabrikant.

 Na de rabiësinenting moet je wachten voordat je met je hond kunt reizen. Deze wachttijd varieert, maar is over het algemeen 21 dagen na de eerste vaccinatie.

Pups mogen vanaf 12 weken worden gevaccineerd tegen rabiës, daarna moet nog 21 dagen worden gewacht voordat de pups mee over de grens mogen. 

 

zoeken klik op ras