Kennel De Hoeve

Wij zijn gespecialiseerd in het fokken van kleine, langharige, niet-verharend, gezelschap honden pups . Bij ons kunt u terecht voor het reserveren van pups of het adopteren van een gepensioneerde hond. Wij zorgen ervoor dat al onze honden gevaccineerd, gechipt en geregistreerd zijn. Een betrouwbaar en deskundig adres voor uw toekomstige viervoeter!


Waarom kiezen voor Kennel De Hoeve?

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe pup, wilt u er zeker van zijn dat u een betrouwbare fokker vindt. Bij Kennel De Hoeve kunt u rekenen op een zorgvuldige adoptieprocedure voor al onze honden. Of u nu kiest voor een puppy of een gepensioneerde hond, wij zorgen ervoor dat de overgang naar uw huis soepel verloopt. Onze oudere honden zijn gewend om in een roedel te leven en kunnen wat tijd nodig hebben om te wennen aan een nieuwe omgeving. Wij bieden ook de mogelijkheid voor een kennismaking met de hond voordat u een beslissing neemt. Onze adoptieovereenkomst omvat een zorgoverdracht aan de nieuwe eigenaar, met de optie om de hond terug te brengen als u niet in staat bent om voor hem te zorgen.


Pups bij een nieuwbaasje

We hebben regelmatig schattige pups beschikbaar voor reservering. Al onze pups worden met liefde verzorgd en zijn klaar om uw huis te verwelkomen. Of u nu op zoek bent naar een speelse metgezel of een trouwe vriend, bij Kennel De Hoeve vindt u de perfecte pup voor uw gezin.


Waarom kiezen voor een gepensioneerde hond?

Als u overweegt om een gepensioneerde hond te adopteren, biedt Kennel De Hoeve een liefdevolle overgang voor deze trouwe metgezellen. Onze oudere honden zijn tussen de 5 en 7 jaar oud, en zijn gesteriliseerd om verdere fokken te voorkomen. Wij zorgen ervoor dat al onze gepensioneerde honden housetraining hebben gehad, en zijn klaar om te genieten van hun nieuwe thuis.